Gürün, öğrencilere başarı diledi

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün hafta sonu yapılacak YGS (Yüksek Öğretime Geçis Sınavı)  için öğrencilere başarılar diledi.Eğitim ve öğretim hayatları boyunca bir çok sınava giren öğrencilerimizin omuzlarına...

Gürün, öğrencilere başarı diledi

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün hafta sonu yapılacak YGS (Yüksek Öğretime Geçis Sınavı)  için öğrencilere başarılar diledi.

Eğitim ve öğretim hayatları boyunca bir çok sınava giren öğrencilerimizin omuzlarına büyük bir yük bindirildiğini, öğrenmekten ziyade ezberci, yarışmacı bir sisteme sahip olduğumuzu belirten Başkan Gürün “Gelecekte yapacakları meslekleri seçecek olan, üniversite hayatı için ilk adım olan bu sınavda öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Muğla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Pazar günü yapılacak sınav için, sınavın yapılacağı okulların etrafında cumartesiden itibaren kontrol ve denetimlerine başlayacak. Sınavın yapılacağı okulların etrafında devam eden inşaat ya da gürültülü çalışma varsa sınav bitimine kadar durdurulacak. Pazar günü için de seyyar satıcılar sınavların yapılacağı okulların etrafında dolaşamayacak, anons yapılmayacak.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.