GÜRÜN, ÇALIŞMALARINI ULA'DA SÜRDÜRDÜ

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Ula İlçesine bağlı Karabörtlen, Kızılyaka, Kızılağaç, Gölcük köylerini ve Gökova beldesini ziyaret etti.Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye...

GÜRÜN, ÇALIŞMALARINI ULA'DA SÜRDÜRDÜ

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Ula İlçesine bağlı Karabörtlen, Kızılyaka, Kızılağaç, Gölcük köylerini ve Gökova beldesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yerel seçimler öncesi 396 köyü, 48 beldesi, 13 ilçesi olan Muğla’da, ilçe ve beldelerin tamamını, köylerinde birçoğunu ziyaret eden Başkan Gürün, seçimlerin son dakikasına kadar vatandaşlara ulaşmayı hedefliyor. Seçim gezilerinde 396 köyü olan Muğla’da şimdiye kadar görmediği köylere de gitme fırsatı bulduğunu söyleyen Başkan Gürün, büyükşehir statüsüne geçecek Muğla’da hizmetlerin de en uzak köye kadar büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından ulaştırılacağını söyledi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Ula ilçesinin Karabörtlen, Kızılyaka, Kızılağaç, Gölcük Köyleri ve Gökova beldesi ziyaretlerinde CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Ula Belediye Başkan adayı Ümit Karaaslan ve partililer eşlik etti. Ziyaret ettiği köylerde ve beldelerde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Gürün, Muğla’nın her yerinde olduğu gibi doktorluk yaptığı dönemden hastaları ile de karşılaştı. Doktorluk yaptığı dönemde iki yüz bin poliklinik, on iki bin ameliyat gerçekleştiren Başkan Gürün, hastaları ve hasta yakınlarıyla iyileşme süreçlerinde hep beraber olduklarını, bu süreçlerinde kendisine yeni dostluklar kazandırdığını söyledi. Seçim çalışmaları boyunca bu dostluğun zaman geçse de azalmadığını bizzat yaşadığını söyleyen Başkan Gürün, kendisini ziyaret ettiği yerlerde yalnız bırakmayan, içten ve sıcak karşılayan, gittiği her yerde kendisini evinde hissettiren bütün vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Gürün, Karabörtlen, Kızılyaka, Kızılağaç, Gölcük Köyü ve Gökova beldesi ziyaretlerinde vatandaşlara 30 Mart yerel seçimlerinden sonra büyükşehir olacak Muğla’da yerel yönetimlerde yaşanacak değişiklikleri anlattı. Hizmetlerin eskiye oranla daha hızlı, sorumluluk alanına göre ilçe belediyeleri ve büyükşehir tarafından yerine getirileceğini söyleyen Başkan Gürün, seçimlerde herkesin sandığa giderek demokratik hakkını kullanması gerektiğini söyledi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Muğla’da, 13 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesini kazanarak birbirleriyle uyumlu bir takım oluşturacaklarını söyledi. 5 yıl boyunca vatandaşa hizmet edecek bu takımla büyük başarıların altına imza atacaklarını belirten Başkan Gürün, Muğla’nın bu seçimlerde Türkiye’de güneş gibi parlayacağını söyledi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.