Gürün, Atık Su Arıtma Tesisini inceledi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yapımı yaklaşık 19 Milyon TL’yi bulacak olan 12 Bin metreküp gün kapasiteli Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.İl genelinde...

Gürün, Atık Su Arıtma Tesisini inceledi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yapımı yaklaşık 19 Milyon TL’yi bulacak olan 12 Bin metreküp gün kapasiteli Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İl genelinde yatırımlarını hızlı bir şekilde hayata geçiren Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin gözde turizm kentlerinden biri Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde 19 Milyon TL’lik Arıtma Tesisi’nin yapım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tesis inşaatının devam ettiği Ölüdeniz Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. MUSKİ Genel Müdürlüğü adına yüklenici firmanın çalışmalarını sürdürdüğü Ölüdeniz AAT’deki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürün’e MUSKİ Tesisler Dairesi Başkanı Tansel Koralay tesisin son durumu hakkında bilgiler verdi.

Ülgen: Sağlıklı çevre için büyük yatırım

Ölüdeniz AAT’nin tamamlanmasının ardından hem bugüne hem de geleceğe kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunma olanağı sağlayacaklarını belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, tesisin çevre ve halk sağlığına yapılmış en büyük yatırımlardan biri olduğunu ifade etti. Ülgen, “Şu anda MUSKİ Genel Müdürlüğü adına yüklenici firma tesiste çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 12 bin metreküp kapasiteye sahip olacak olan tesisimizi yıl sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün, tesisteki işlerin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları sürekli olarak yerinde inceliyor ve denetimlerini yapıyor. Ölüdeniz Mahallemizin çevre ve halk sağlığına dev bir yatırım olarak nitelendirdiğimiz tesisin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gürün: Önemli bir hizmeti gerçekleştiriyoruz

Fethiye Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla genelinde üst yapı kadar alt yapı çalışmalarına da önem verdiklerini, Muğla için gerekli olan hizmetleri önem ve aciliyet sırasına göre gerçekleştirmek için çalıştıklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Alt yapı, üst yapı, arıtma tesisleri, katı atık düzenli depolama tesisleri, hafriyat alanları gibi şehirler ve çevremiz için yaşamsal önemiolan hizmetlerden birini daha Muğlamıza kazandırmış olacağız.19 Milyonluk önemli bir yatırımla Fethiye Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi’miz şehrimizin alt yapı anlamında önemli bir eksikliğini giderecek. Yaşadığımız şehri koruyan, daha yaşanır bir Muğla yaratmak için bütün ilçelerimizde Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.