Gürün, Akayaka’yı ziyaret etti

CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Akyaka pazarını Ula CHP Belediye Başkan adayı Ümit Karaaslan’la birlikte gezdi. Esnafın yoğun ilgisi adayların moralini yükseltti. Önceki gün sabah saatlerinden...

Gürün, Akayaka’yı ziyaret etti

CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Akyaka pazarını Ula CHP Belediye Başkan adayı Ümit Karaaslan’la birlikte gezdi. Esnafın yoğun ilgisi adayların moralini yükseltti. Önceki gün sabah saatlerinden öğle saatlerine kadar devam eden Pazar ziyaretinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Gürün, istek ve sorunları dinledi.

Muğla CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Ula CHP Belediye Başkan adayı Ümit Karaaslan’a,Ula CHP İlçe Başkanı Gültekin Sarıbaş,Ula CHP Gençlik kolları başkanı Mustafa Öndeş, Eski Ula CHP ilçe Başkanı ve Ula CHP belediye meclis adayı İbrahim Telci,Ula CHP İlgenel meclis Üyesi ve Ula Belediye meclis adayı Selami Karakaya, Ula CHP Belediye meclis adayı Oruç Özkan ile Muğla Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve Köyceğiz İl Genel Meclis Üyesi Burak Erbay ile partililer eşlik ettiler.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.