GÜRÜN, 2 GÜNDE 9 İLÇE GEZDİ

Seçim çalışmalarını daha da hızlandıran CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün, 2 gün içinde tam 9 ilçeyi ziyaret ederek çeşitli açılış, miting ve siyasi çalışmalar gerçekleştirdi.CHP Muğla Büyükşehir...

GÜRÜN, 2 GÜNDE 9 İLÇE GEZDİ

Seçim çalışmalarını daha da hızlandıran CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün, 2 gün içinde tam 9 ilçeyi ziyaret ederek çeşitli açılış, miting ve siyasi çalışmalar gerçekleştirdi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile birlikte Muğla’nın ilçelerini ziyaretlerini ikinci gün de sürdürdü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın iki günlük Muğla ziyaretinde, Başkan Gürün ile birlikte, Fethiye, Seydikemer, Dalaman, Köyceğiz, Datça, Marmaris, Kavaklıdere, Yatağan ve Milas’ı ziyaret ederek başarılı bir yerel çalışması gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın Muğla ve ilçelerini ziyaretinin ikinci gününde, Datça, Marmaris, Yatağan, Milas seçim ofislerini ziyaret etti. Kavaklıdere’nin Menteşe Beldesi’ndeki seçim ofisi açılışına katıldı. Yoğun bir tempoda geçen ziyaretlerde, Başkan Gürün ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Yatağan’daki Direniş Çadırı’ndaki işçilere de destek verdiler. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve Başkan Gürün’e ikinci gün ziyaretlerinde, CHP Muğla Milletvekilleri Prof.Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, CHP 22. Dönem Muğla Milletvekili Prof.Dr. Gürol Ergin, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk de eşlik etti.

“Muğla ve Türkiye Zafer kazanacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve Başkan Gürün, iki günlük ziyaretlerde Muğla’nın birçok ilçesini dolaştı ve yerel seçimler öncesi birçok vatandaşa ulaşma fırsatı buldular. Seçim ofisi ziyaretlerine, seçim ofisi açılışlarına ve mitinglere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adeta gövde gösterisi yaptığı, ilginin ve katılımın yoğun olduğu ziyaretlerden sonra, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Muğla’dan umutlu ayrıldı. Muğla’daki başkan adaylarına vatandaşın desteğini gördükten sonra, aday belirleme sürecinde doğru karar verdiklerinin altını çizen Gökhan Günaydın, yerel seçimlerde CHP’nin Muğla’da ve Türkiye’de zafer kazanacağını söyledi.

“Yetivesin gari!”

Muğla ilçelerini ziyaretin ikinci gününde konuşan Başkan Gürün, 30 Mart seçimlerinin bir yerel seçim olmaktan çıktığını, şu anda ülkeyi yönetenlere demokratik tepkinin sandıkta gösterileceğini söyledi. Başkan Gürün; “Bu seçimlerde alacağımız sonuçlar, Muğla’da 5 yıl boyunca yönetimimizi belirleyecek. Aynı zamanda bu seçimler Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan bir an önce çıkarak normalleşmesini, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet’in ilkelerine ve hukuk devletine dönmesi için de önemli bir adım olacak. Bu seçimlerde başarılı olmak için, her vatandaşa ulaşabilmek, kendimizi anlatabilmek için çalışıyoruz. Olabildiğince köylere, beldelere, ilçelere ulaşmaya çalışıyorum. Her gittiğimiz yerde gördüğümüz vatandaşın dur bakalım ne olacak demekten vazgeçtiği ve Muğla şivesiyle; “Yetivesin gari” dedikleri bir durum. Burada önemli olan en son saate kadar herkesin sandığa gitmesi, en yüksek oy kullanma oranı ve en yüksek oyla bu süreci tamamlamalıyız. Türkiye’nin aydınlık yüzü olan Muğla, 31 Mart’ta sizlerle birlikte Türkiye’ye önemli bir mesaj verecek.” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.