Gürültülü egsozlar silindirle ezildi

Fethiye’de, trafik polisleri ek egzoz sistemi bulunan modifiye araçlara ve motorlara yönelik yapmış olduğu denetimlerde söktüğü egzozları silindirle ezdirdi. Polis tarafından bir yıl içinde toplanan egzozlar kullanılmaz hale...

Gürültülü egsozlar silindirle ezildi

Fethiye’de, trafik polisleri ek egzoz sistemi bulunan modifiye araçlara ve motorlara yönelik yapmış olduğu denetimlerde söktüğü egzozları silindirle ezdirdi. Polis tarafından bir yıl içinde toplanan egzozlar kullanılmaz hale getirildi.

Fethiye Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün talimatı ve vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine modifiye araçlar üzerinde yapmış olduğu denetimlerini artırdı.

Ek egzoz takılan modifiye araçlara ve motorlara yönelik uygulama yapan polis, araçlarda yapmış olduğu detaylı incelemede, ek egzozu bulunan araç sürücülerine hem ceza yazdı hem de ek egzozları araçlar ve motorlardan söktü. Sökülen egzozlar Fethiye Belediyesi ekiplerince silindirle üzerinden geçilerek kullanılamaz hale getirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Başkomiser Nuri Çınaklı, modifiye araçlara yönelik denetimlerin devam edeceğini belirterek; “Bu gördüğünüz egzozları araç ve motorlardan 2015 yılında aldık. 100’den fazla bu egzozların araçlarına taktırmak isteyenlerin eline geçmemesi için silindirle üzerinden geçerek kullanılama hale getirdik. Vatandaşlar trafik ekiplerinin bu konuda mücadele etmediğini düşünüyor. Bizde vatandaşlarımızın böyle düşünmemesi için yakaladığımız egzozları silindirle ezdirdik. Bizler vatandaşlarımızın egzozlardan çıkan sesle rahatsız olmaması için tüm ekiplerimizle bu konu üzerine hassasiyetle duruyoruz. Uygulamalarımız devam etmekte. 2016 yılının ilk 3 ayında ise 3 çuval egzoz yakaladık. Yılsonunda bu yakaladığımız egzozlar silindire ezdirilip, hurdacılara vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.