POLGÜN’DEN SEZON SONU YEMEĞİ

Havuz ve Su Kaydırakları sektörünün önde gelen markası PolgünWaterparks firması çalışanları için sezon sonu eğlencesi düzenledi.

POLGÜN’DEN SEZON SONU YEMEĞİ

Firma çalışanları, Muğlaspor yönetimi ile basın mensuplarının katıldığı gecede evlilik nedeniyle Polgün Ailesinden ayrılan Endüstri Mühendisi Şebnem Korkut’a plaket verilerek teşekkür edildi.

snm-7463.jpg

Aynı zamanda Muğlaspor Başkan Vekili olan PolgünWaterparks CEO’su İbrahim Güngör şirket çalışanları için sezon sonu eğlencesi düzenledi.

Düzenlenen eğlenceye Waterparks CEO’su İbrahim Güngör ve ailesi, şirket çalışanları, Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Gecede konuşan Polgün Ceo’su İbrahim Güngör, çok hareketli bir sezon geçirdiklerini ifade ederek çalışanlarına teşekkür etti. Güngör, Muğlaspor Kulübünde başkan vekili olduğunu ifade ederek, “Muğlaspor’da Polgün gibi şehrimizin önemli markalarından. Polgün Ailesi olarak Muğlaspor’un her zaman yanında ve destekçisiyiz” dedi. Güngör, evlilik nedeniyle Polgün Ailesinden ayrılan Endüstri Mühendisi Şebnem Korkut’a plaket vererek teşekkür etti.

Muğlaspor marşının da hep birlikte seslendirildiği geceye katılanlar gönüllerince eğlendi.

snm-7500.jpg

Bu haber toplam 972 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.