MGC 2023 yılı Medya Başarı Ödülleri verildi

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) 2023 yılı Medya Başarı Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

MGC 2023 yılı Medya Başarı Ödülleri verildi

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) 2023 yılı Medya Başarı Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen gecede onur ödülü MSKÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ethem Ruhi Fıhlalı’ya verilirken değişik kategorilerde ödüle layık görülen gazetecilerde ödüllerini teslim aldı.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Medya Başarı Ödülleri” Demircioğlu Park Hotel’de düzenlendi.

Katılımın çok yüksek olduğu geceye Muğla Vali Vekili Ali Yılmaz, CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ve Cumhur Uzun, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz Ülgen, Muğla Barosu Başkanı Levent Akgün, İletişim Bölge Müdürü Ahmet Uzun, Basın İlan Kurumu Müdürü Muharrem Mermertaş, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Muğla’nın tanınmış firma sahipleri ve temsilcileri, siyasi partiler, spor kulüpleri, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye başkan aday adayları ve çok sayıda gazeteci katıldı.

sitee.jpg

Gecenin açılışında konuşan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, geceye gösterilen ilginin camia olarak kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “2024 yılından beklentimiz, basın mensuplarının can güvenliği başta olmak üzere, her türlü baskı ve şiddetten uzak anayasa güvencesi altında olan basın özgürlüğünün tesis edilmesi, gazetecilerin yaşam standartları ile gelir düzeylerinin yükseltilmesi ve Anadolu basınının içinde bulunduğu mali sorunların aşılması noktasına destek verilmesidir.

Umarız, basın mensuplarının haklarının korunması ve çalışma şartlarının günün ihtiyaçlarına göre güncelleştirilmesi ve iyileştirilmesini temenni ettiğimiz ve henüz çok başında olduğumuz 2024 yılı, meslektaşlarımızın sorunlarının çözüldüğü bir yıl olur.

Herkes bilsin ki; bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü kazanılmış hak olarak görüp, bu konuda sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğimizi buradan bir kez daha vurguluyorum” dedi.

ONUR ÖDÜLÜ PROF. DR. ETHEM RUHİ FIHLALI’YA VERİLDİ

Bu yıl cemiyet olarak onur ödülünü MSKÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ethem Ruhi Fıhlalı’ya verdiklerini ifade eden Akbulut, “Sayın Fıhlalı üniversitemizi kısıtlı imkanlarıyla adeta yoktan var etti. Kısa sürede hem fiziki alan hem de eğitim kalitesi olarak çok başarılı işlere imza attı. Bizde MGC Yönetim Kurulu olarak sevgili rektörümüze üniversitemize ve ilimize kazandıkları için vefa borcumuzu ödemek istedik” dedi. Konuşmanın ardından Rektör Fıhlalı’ya onur ödülünü MGC Başkanı Akbulut takdim etti.

YÖNETİM KURULU ÖZEL ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

MGC 2023 Medya Başarı Ödüllerinde Muğla’ya ve basın kuruluşlarına katkı veren kişi, kurum ve kuruluşlara yönetim kurulu özel ödülleri takdim edildi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Valilik Özel Kalem Müdürü Baki Gencel, MİTSO Başkanı Reşit Özer, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Basın Birimi, Tarım İl Müdürlüğü Basın Birimi, Yücelen Şirketler Grubu, Nazar A.Ş., Ermaş Grup Coante, Çağdaş Bodrumspor Basketbol Kulübü, Final Eğitim Kurumları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü eski Basın Koordinatörü Mehmet Yaşar, May Ajans Bodrum, Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert, Muğla Tenis Kulubü Başkanı Seyhan Hep, Marmaris DN Kreatif Dijital Reklam Ajansı’nın ödülleri MGC Başkanı Süleyman Akbulut ve yönetim kurulu tarafından verildi.

BAŞARILI GAZETECİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

2023 medya başarı ödülleri gecesinde Haber Kategorisinde Muğla Gazetesi Beritan Yücel, Marmaris Manşet Cihan Altut, Köyceğiz Gazetesi Osman Acar’a, Spor Haberi Kategorisinde Muğla Haber Sinem Karakaya, Bodrum Olay Ayhan Karahan’a ve Sayfa Düzeni Kategorisinde Marmaris Manşet Mikail Zeybek, Yenigün Gazetesi Duygu Kaplan’a ödül verildi.

TV Haber Kategorisinde Anadolu Ajansı Durmuş Genç, Dha Cavit Akgün, Harbi Tv Zülal Dilan Timurlenk, Radyo Programı Kategorisinde Milas Radyo Gözlem Hüseyin Açar, TV program kategorisi Bodrum Kent Tv Ayhan Ongun’a ödüle verdi.

Bu haber toplam 846 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.