Günde 120 başvuru

Milas Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü, 2 Ocak’tan bu yana başvuruların alındığı çipli kimlikle ilgili yoğun mesaiye devam ediyor. Nüfus Müdürlüğü, çipli kimlik için hafta sonu da mesai yapacak.Milas Nüfus ve...

Günde 120 başvuru

Milas Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü, 2 Ocak’tan bu yana başvuruların alındığı çipli kimlikle ilgili yoğun mesaiye devam ediyor. Nüfus Müdürlüğü, çipli kimlik için hafta sonu da mesai yapacak.

Milas Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada çipli kimlik işlemleri için yoğun mesai harcandığı belirtilerek; “İlçemizde, vatandaşlarımızın çipli kimlik taleplerini yerine getirebilmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Milas Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü olarak, çipli kimlik başvurularını daha hızlı yerine getirebilmek için artık haftanın 7 günü çalışacağız. Milas Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü olarak hafta içi saat 09.00-19.00 aralığında ve Cumartesi-Pazar günleri 09.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, 12 Mart Pazar günü YGS sınavına girecekler. Çipli kimliğe en yoğun ilgi, üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizden geliyor. Talepleri yerine getirebilmek için 7 gün boyunca var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verildi.

Öte yandan Muğla’da günlük ortalama 120 başvuruyla en fazla işlemin yapıldığı dairelerden olan Milas Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünde, 5-7 dakika arasında sonuca ulaşılıyor. Bugüne kadar çipli kimlik sahibi olmak için 3 bin 600 kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.