Gümüş’ten Kore Gazisine ziyaret

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yerkesik Mahallesi’Nde yaşayan Kore Gazisi Osman Bektaş’ı evinde ziyaret ederek, birlikte çekilmiş fotoğrafını hediye etti.Başkan Gümüş, “Osman Amca geçtiğimiz aylarda beni ziyaret...

Gümüş’ten Kore Gazisine ziyaret

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yerkesik Mahallesi’Nde yaşayan Kore Gazisi Osman Bektaş’ı evinde ziyaret ederek, birlikte çekilmiş fotoğrafını hediye etti.

Başkan Gümüş, “Osman Amca geçtiğimiz aylarda beni ziyaret etmişti. Bende kendisini ne zamandır ziyaret etmek istiyordum. Kısmet bugüneymiş” dedi.

Ziyarette Kore Gazisi Bektaş’ın sağlığını soran Başkan Gümüş,  daha sonra birlikte çekildiği fotoğrafı hediye etti.

Başkan Gümüş, çerçevelenmiş fotoğrafın yanında Kore Gazisi Bektaş için yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi;

“Türk Tugayı (Şimal Yıldız)’nın Kore Savaşında göstermiş olduğu üstün gayret, cesaret ve kahramanlık Tüm Dünya’ya Türk Ordusu’nun gücünü bir kez daha göstermiştir. Savaş alanında korkusuzca mücadele eden Türk Ordusu, esir aldığı askerlere gösterdiği şefkat ile de düşman askerleri tarafından saygı görmüş, adeta efsaneleşmiştir.  Savaşta olduğu kadar Barışta da Dünya Ülkelerine örnek olan Türk ordusu, Ulu Önder Atatürk'ün miras bıraktığı üstün seciyeyi, kişilik ve ahlak özelliklerini de büyük bir gurur ve liyakatla üzerinde taşımaktadır.

Sayın Kore Gazisi Osman BEKTAŞ

Sizin nazarınızda Kore Savaşı’nda Kahramanca mücadele eden gazi ve şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diler, Sevgi ve Saygılarımı sunarım.”

Ziyaret sonrası Kore Gazisinin yanından ayrılan Başkan Gümüş, daha sonra Yerkesik pazarını gezdi, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.