Gümüş, Yaraşlılarla bir araya geldi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yaraş Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gümüş ve beraberindeki Başkan Yardımcıları daha sonra, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucu evi yanan Nail Suda’yı...

Gümüş, Yaraşlılarla bir araya geldi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yaraş Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gümüş ve beraberindeki Başkan Yardımcıları daha sonra, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucu evi yanan Nail Suda’yı ziyaret etti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yaraş mahallesine giderek mahalle muhtarı ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyarette mahalle muhtarından bilgiler alan Başkan Gümüş, eksiklerin giderilmesi konusunda çalışmaların bir an önce başlatılması için birimlere talimat verdi. Başkan Gümüş daha sonra yangın sonucu evi yanan Nail Suda’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette çıkan yangın hakkında bilgiler alan Başkan Gümüş, yangının can kaybına sebep vermemesinin sevindirici olduğunu belirtti.  Yanan evde incelemelerde bulunan Başkan Gümüş Nail Suda’ya geçmiş olsun dileyerek, yasalar çerçevesinde gerekli yardımın yapılacağını belirtti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e yaraş mahallesi ziyaretinde  Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver, Fen İşleri Müdürü Onur Necip Uslu ve Meclis Üyesi Mustafa Yörük eşlik etti.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.