Gümüş: Menteşe’yi birlikte yöneteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Ziyaretlerinde 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan CHP Menteşe Belediye Başkan...

Gümüş: Menteşe’yi birlikte yöneteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ziyaretlerinde 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, halk buluşmalarında bir bir projelerini açıklıyor. Ayağı yere basan projeler ile geldiklerini belirten Gümüş, “Bizim projelerimiz ayağı yere basan projeler. Olmayacak , yapılamayacak bir projemiz yok. 30 Mart sonrası sizlerle beraber projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

Menteşe halkının hizmetin en iyisini hak ettiğini belirten Gümüş, “Menteşe’yi sizlerle beraberce yönetmek, devraldığımız bayrağı daha da yükseklere taşımak, Menteşe Halkına hizmet için aday oldum.” dedi.

Menteşe’yi Menteşe halkıyla birlikte yöneteceklerini belirten CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, projelerini ise şu şekilde açıkladı; Sürdürülebilir çevre yönetimi ve politikası-menteşe; turizm merkezi-tarım ve hayvancılık koordinasyonu-kentsel tasarım ofisi-kent bilgi sistemi-imar planları revizyonları-karabağlar yaylası-kent park-kızıldağ rekreasyon alanı-düğün salonları-pazaryerlerinin düzenlenmesi-nitelikli yaya yolları ve meydan düzenlemeleri-eski garaj alanı-muhtarlık binaları ve iletişim merkezi-spor alanları-akıllı bisiklet projesi-okul ve camiler-mezarlıklar-çocuklarımız ve gençlik-kadın-yaşlılar ve engelliler-başkanlık refakatçileri-kır-kent kardeşliği projesi-istihdam-kültür sanat-sokak hayvanları-atık yönetimi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.