Gümüş çocuklarla çöp topladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ahmet Taner Kışlalı ve Koca Havuz Parkında çocuklarla birlikte çöp topladı. Çevre temizliğinin belediye ekiplerince titizlikle sürdürüldüğünü belirten Başkan Gümüş, hedeflerinin...

Gümüş çocuklarla çöp topladı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ahmet Taner Kışlalı ve Koca Havuz Parkında çocuklarla birlikte çöp topladı. Çevre temizliğinin belediye ekiplerince titizlikle sürdürüldüğünü belirten Başkan Gümüş, hedeflerinin gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak olduğunu kaydetti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver ve Belediye Meclis Üyeleri çocuklar ile birlikte çöp topladı.

Gelecek kuşaklara daha temiz bir çevre bırakmak istediklerini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “ Belediye ekiplerimiz çevre temizliğini titizlikle sürdürüyor. Bugün bizde çevre temizliğinin gelecek kuşaklara aktarılması için parktaki çocuklarımızın katılımı ile çevre temizliği yaptık.  Menteşe Belediyesi olarak sürdürülebilir bir çevre temizliği istiyoruz. Biz çevremizi kirletmeyerek temiz tutmayı başarmalıyız. Çevremizi temiz tutmayı başarıp, gelecek kuşaklara daha temiz bir çevre bırakmalıyız. Bunu da hep birlikte başarmalıyız” dedi.

Ahmet Taner Kışlalı Parkı ve Koca Havuz Parkındaki çevre temizliğini ardından Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çocuklara dondurma dağıttı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.