Gümüş, Aşı Haftası etkinliğine katıldı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Şehbal Baydur Toplum Sağlığı Merkezinde gerçekleştirilen 10. Avrupa Aşı Haftası etkinliğine katıldı. Başkan Gümüş etkinlikte çocuklar ile yakından ilgilendi, sohbet etti.Avrupa...

Gümüş, Aşı Haftası etkinliğine katıldı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Şehbal Baydur Toplum Sağlığı Merkezinde gerçekleştirilen 10. Avrupa Aşı Haftası etkinliğine katıldı. Başkan Gümüş etkinlikte çocuklar ile yakından ilgilendi, sohbet etti.

  1. Avrupa aşı haftası etkinlikleri Şehbal Baydur Toplum Sağlığı Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikle başladı. Etkinliğe Muğla protokolü ile birlikte katılan Başkan Gümüş, “Her şeyin başı sağlık. Önce sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Bu anlamda bugün minik çocuklarımızın daha sağlıklı birey olmaları yönünde başlatılan aşı haftası etkinliğinde bir araya geldik. Onlar bizim her şeyimiz. Yaptığımız her çalışma onlara iyi bir gelecek bırakmak için değil mi zaten?” dedi.

Halk Sağlığı Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında miniklere boyama kitapları dağıtıldı, aşı uygulaması yapıldı. Daha sonra miniklere farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlikte Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan Resim sergisi gezildi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.