GÜMÜŞ: “2022 UMUT DOLU BİR YIL OLSUN”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe halkının yeni yılını kutladı. Başkan Gümüş, başta pandemi ve ekonomik sorunlar nedeniyle ülkemiz için zorlu geçen 2021 yılını artık geride bıraktığımızı belirterek;...

GÜMÜŞ: “2022 UMUT DOLU BİR YIL OLSUN”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe halkının yeni yılını kutladı. Başkan Gümüş, başta pandemi ve ekonomik sorunlar nedeniyle ülkemiz için zorlu geçen 2021 yılını artık geride bıraktığımızı belirterek; “Yeni yıl yeni umutlardır, yeni heyecanlardır. 2022 yılının başta sağlık ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dünyayı etkisi altına alan Covid -19 salgınının devam ettiğini, ülke olarak zorlu ekonomik şartlarla karşı karşıya kaldığımız, pek çok doğal afet yaşadığımız zorlu bir yıl sona eriyor. 2021 yılında yaşadığımız tüm bu olumsuzluklara rağmen 2022 yılı bizler ve halkımız için de umut dolu, ülkemiz adına her alanda pozitif gelişmelerin yaşandığı, başta sağlık olmak üzere halkımız için huzurlu bir yıl olmasını diliyorum. Menteşe halkımızın 2022 yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.