Güllük’te çalışmalar sürüyor

Milas’ın önemli turizm yerlerinden biri olan Güllük mahallesinde  yaz sezonu öncesi çalışmalar hızla devam ediyor. Yaz ayların da yerli ve yabancı turistleri ağırlayan ve nüfusu 30 bini gecen mahallede yürütülen çalışmalar...

Güllük’te çalışmalar sürüyor

Milas’ın önemli turizm yerlerinden biri olan Güllük mahallesinde  yaz sezonu öncesi çalışmalar hızla devam ediyor. Yaz ayların da yerli ve yabancı turistleri ağırlayan ve nüfusu 30 bini gecen mahallede yürütülen çalışmalar Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Mat tarafından sık sık denetleniyor.

Sahil düzenlemesi,park bahçe düzenlemesi,parka döşeme ve tamir işleri,boya badana işleri ve yol düzenlemeleri gibi birçok işin devam ettiği Güllük mahallesinde inceleme yapan Başkan Yardımcısı Zeynep Mat ve Meclis Üyesi Abdullah Ülgen  yürütülen çalışmalar hakkında Birim Müdürleri Mustafa Çoban ve Okan Koban’dan bilgi aldı.

Ayrıca Güllük’te kurulacak olan UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipmanları) birimi için tahsis edilen Belediye lojmanını da inceleyen Mat çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Mat ; “Güllük Milas için önemli turizm yerlerinden biri.Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden.Milas Belediyesi olarak Güllük mahallemizi yaza sezonu hazırlamak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.UMKE birimi için tahsis ettiğimiz lojmanımızda da çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz.En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp Güllük mahallemizi sezona hazırlayacağız”dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.