Gülen, Milas Zabıtasını ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen, Milas Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelin Zabıta Haftası’nı kutladı.Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanılan Zabıta Haftası nedeniyle...

Gülen, Milas Zabıtasını ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen, Milas Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelin Zabıta Haftası’nı kutladı.

Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanılan Zabıta Haftası nedeniyle Milas’a gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen, Milas Zabıta Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Zabıta’nın kuruluşunun 188. Yıl dönümü nedeniyle Milas’a geldiğini ifade eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Gülen, Milas’ta görev yapan tüm zabıta personelinin anlamlı haftasını kutladı. Zabıta personelinin yaptığı görevin önemine değinen Gülen, Milas Zabıta Müdürü Süleyman Karatoprak’a ve ilgili personele görevlerinde başarılar diledi.

Kendileri için önemli bir gün ve haftada yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Karatoprak, “Milas Belediyesi personeli olarak ilçede yaşayan vatandaşların gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz bu. Ben tekrardan ziyaret için Sayın Gülen’e teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.