Güleç, esnafların sorunların dinledi

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Mustafa Güleç, seçim çalışmalarına Ortaca’da devam etti. Ortaca esnafını ziyaret eden Mustafa Güleç, halkın sorunlarını dinleyip Vatan Partisi’nin bu sorunlara getireceği çözümleri...

Güleç, esnafların sorunların dinledi

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Mustafa Güleç, seçim çalışmalarına Ortaca’da devam etti. Ortaca esnafını ziyaret eden Mustafa Güleç, halkın sorunlarını dinleyip Vatan Partisi’nin bu sorunlara getireceği çözümleri aktardı.  Ortacalıların üretim yapamayacak duruma gelmeleri, devletin yeterli desteği sağlamaması gibi sorunlarını aktarması üzerine Mustafa Güleç, Vatan Partisi iktidarında gelecek olan üretim ekonomisi programını Ortacalılara anlattı. Vatan Partisi’nin Ortaca’daki çalışmalarını yoğun bir ilgi vardı.

Esnaf ziyaretleri sırasında Ortaca’nın her kesiminden Vatan Partisi’ne destek geldi. Ortacalılar Vatan Partisi’ni bir çıkış yolu olarak gördüklerini ifade ettiler. Ortaca’da AKP’nin eski Çaylı mahalle temsilcisi Ramazan Boz, AK Parti’den istifa ettiğini ve Vatan Partisi’ni destekleyip oyunu Vatan Partisi’ne vereceğini söyledi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.