Gül, halkı selamladı

Bodrum’da Türk Konseyi Zirve Toplantısı’ndan sonra Menteşe’ye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Valilik ziyaretinden sonra Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Valilikten belediyeye yürüyerek giden Gül, vatandaşlarla...

Gül, halkı selamladı

Bodrum’da Türk Konseyi Zirve Toplantısı’ndan sonra Menteşe’ye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Valilik ziyaretinden sonra Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Valilikten belediyeye yürüyerek giden Gül, vatandaşlarla iç içe oldu ve onlarla sohbet etti.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türkçe Konuşan Ülkeler Zirvesi’ne katılmak için Muğla’ya gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, zirvenin son gününde Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın da eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Gül, Valilik ziyaretinin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 1 kilometrelik yolu yürüyerek gitti. Valilik önünden Büyükşehir Belediye binası önüne kadar yaya olarak yürüyen Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı. Cumhurbaşkanı Gül, halkın sevgi gösterisine el sallayarak cevap verirken, yol üzerinde karşılaştığı küçük bir çocukla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, sık sık yolu vatandaşlar tarafından kesilen Cumhurbaşkanı Gül’ü yolda karşıladı. Gürün ve Cumhurbaşkanı Gül, belediye binasına kadar halkı birlikte selamladılar.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.