Grup maçları sona erdi

Muğla’da 7-8-9 Şubat tarihleri arasında Muğla Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda oynanan Bölgesel Lig Kız-Erkek grup maçlarında Muğla’dan 3.lige katılma maçlarına katılacak olan takımlar belli oldu. Kızlarda...

Grup maçları sona erdi

Muğla’da 7-8-9 Şubat tarihleri arasında Muğla Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda oynanan Bölgesel Lig Kız-Erkek grup maçlarında Muğla’dan 3.lige katılma maçlarına katılacak olan takımlar belli oldu. Kızlarda 4 erkeklerde 3 takımın katıldığı Bölgesel Lig grup maçları sonucunda Kızlarda Bodrum İhtisas Spor ve erkeklerde de Muğla Üniversitesi  3.lige katılma maçlarına katılmaya hak kazandılar.

Maçların gözlemciliğini Türkiye Voleybol federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu üyesi ve ege bölgesi sorumlusu Uğur Karakaş’ın yaptığı turnuvanın sorunsuz bir şekilde bittiğini belirten Voleybol federasyon İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu “Başta Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker olmak üzere Muğla Üniversitesi Meslek Yüksek Okuluna, salon personeline ve hakem arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  Cumartesi günü sabahtan hakem seminerinin yapıldığını belirten il temsilcisi; hakemlik açısında çok yararlı bir turnuva olmuştur.” dedi.

Sona eren grup maçları sonucu sıralama şu şekilde gerçekleşti:

Kızlarda: 1. Bodrum İhtisas Spor-2. Milas Belediye Spor-3. Muğla Belediye Spor-4. Ortaca Belediye Spor

Erkeklerde:  1. Muğla Üniversitesi-2. Fethiye Kemer Doğan Spor- 3. Milas Belediye Spor

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.