Graassroots-C antrenör kursu açılıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, TÜFAD ve Muğla ASK’nin destekleri ile Muğla’da “ Kemal Dirakan TFF Graassroots-C Antrenör Lisans Kursu” açılıyor. Kurs 7 Ocak 2014 Salı günü başlıyor.Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol...

Graassroots-C antrenör kursu açılıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, TÜFAD ve Muğla ASK’nin destekleri ile Muğla’da “ Kemal Dirakan TFF Graassroots-C Antrenör Lisans Kursu” açılıyor. Kurs 7 Ocak 2014 Salı günü başlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun destekleriyle Muğla’da açılması kararlaştırılan TFF Grasstroots-C Antrenör Lisans kursu 7 Ocak'ta başlıyor.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Muğla Şube Başkanı Alaiddin Naganlu, açılacak kurs hakkında bilgi verdi. Naganlu, “Geçtiğimiz Haziran ayında hayatını kaybeden Muğlaspor’umuzun efsane hocası Kemal Dirikan anısına düzenleyeceğimiz kurs, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi BESYO spor tesislerinde yapılacak. 10 gün sürecek olan kurs 16 Ocak'ta sona erecek. Kursumuzun hocaları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından görevlendirilmiş olup, UEFA TUTOR Hocaları olan Muammer Birdal ve Özer Yurteri eğitim verecek. Kursa 30 kursiyer katılacak. Bunlardan 16’sı Muğla’dan, 6 kursiyer Aydın’dan, 6 kursiyer Denizli’den ve 2 kursiyer Ankara’dan katılacak. Teori ve saha uygulamaları olarak yapılacak kursu başarıyla bitiren adaylar amatör futbol faaliyetlerinin her yaş grubunda teknik adam, Kadınlar 2. Ligi takımlarında teknik sorumlu ve tüm Kadınlar Ligi takımlarında yardımcı antrenör olarak görev yapabilecekler” dedi.

Bu haber toplam 619 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.