Gönül Elçileri Hatıra Ormanı oluşturuluyor

6 Nisan cumartesi günü Denizli Yolu TÜV Türk karşısında tahsis edilen alanda Gönül Elçileri Hatıra Ormanı oluşturmak için fidan dikilecek.Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali...

Gönül Elçileri Hatıra Ormanı oluşturuluyor

6 Nisan cumartesi günü Denizli Yolu TÜV Türk karşısında tahsis edilen alanda Gönül Elçileri Hatıra Ormanı oluşturmak için fidan dikilecek.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, şunları söyledi: “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından; toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla 21 Aralık 2012 Tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin’in başkanlığında “Gönül Elçileri” ve alt proje olarak ‘Koruyucu Aile” projeleri  tanıtım çalışmaları tüm ilçeleri ve toplumun tüm kesimlerini kapsayacak şekilde yürütülmektedir.

İlimiz genelinde yürütülen çalışmalar sonucunda 01 Nisan 2013 tarihi itibariyle 1350 Gönül Elçisi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışmalarına katkıda bulunmak üzere müracaat etmişlerdir.

Her bir Gönül Elçisi adına bir adet fidan dikilerek Gönül Elçileri Hatıra Ormanı oluşturulması planlanmıştır. Bu amaçla Muğla-Denizli yolu üzeri TÜV-TURK karşısında oluşturulacak Gönül Elçileri Hatıra Ormanı Fidan Dikim töreni 06 Nisan 2013 tarihinde Sayın Valimiz Fatih Şahin’in katılımıyla yapılacaktır.”

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.