GÖKPINAR’DA YOLLARI DAYANIŞMAYLA YAPIYORLAR

Muğla’nın Yatağan İlçesi Gökpınar Mahallesi’nde,  Yatağan Belediyesi tarafından temin edilen kilitli parke taşları Muhtar ve vatandaş iş birliği ile sokaklara döşeniyor.MUSTAFA AKTAŞMuğla’nın Yatağan İlçesi Gökpınar...

GÖKPINAR’DA YOLLARI DAYANIŞMAYLA YAPIYORLAR

Muğla’nın Yatağan İlçesi Gökpınar Mahallesi’nde,  Yatağan Belediyesi tarafından temin edilen kilitli parke taşları Muhtar ve vatandaş iş birliği ile sokaklara döşeniyor.

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’nın Yatağan İlçesi Gökpınar Mahallesi’nde GELİ’den emekli olduktan sonra muhtar seçilen çalışkan muhtar Kudret Uçar, bu defa da köyde daha önceden parke taşı döşenmeyen yolları köy halkıyla iş birliği yaparak yeniliyor.

Muhtar Kudret Uçar gazetemize yaptığı açıklamada, “Muhtar seçildiğim günden bu güne kadar, köy halkı, kurum ve kuruluşların desteği ile çok sayıda sosyal faaliyete imza attık.  Tarım da çeşitliliği ve suyu tasarruflu kullanmayı öğrendik.  Şimdi de Yatağan Belediyesi tarafından temin edilen kilitli parke taşlarını halkımız iş birliği ile daha önceden parke taşı döşenmeyen yolları yeniliyoruz. Bazı sokaklardan eşek bile zor geçerken şimdi araç geçecek hale getiriyoruz. Çok güzel oluyor.  Yollar yapıldıkça hep beraber mutlu oluyoruz. Ayrıca bir dereyi de ıslah ettik.  Düzenleme yapılan yerlere de yeni çöp kovaları koyarak temiz çevre oluşturuyoruz. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz her zaman arkasındayız” dedi.

Bu haber toplam 176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.