Gökova Halk Eğitim kursları sürüyor

Ula Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından,5 Kasım 2013-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında açılan kurslara bu yılda Gökovalılar büyük ilgi gösterdi. Ula Halk Eğitimi Müdürlüğü, Gökova Belediyesi ve Gökova Kültür-Sanat ve...

Gökova Halk Eğitim kursları sürüyor

Ula Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından,5 Kasım 2013-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında açılan kurslara bu yılda Gökovalılar büyük ilgi gösterdi. Ula Halk Eğitimi Müdürlüğü, Gökova Belediyesi ve Gökova Kültür-Sanat ve Spor Derneğinin katkıları ile yıllardır açılan, iğne oyası, halı-kilim dokuma,ahşap boyama,dekoratif ev aksesuarları kursları halkın katılımı ile sürüyor.

İğne oyası kursu için haftada iki gün özveri ile Muğla’dan gelen Türkan Aygün öğretmen, geleneksel el sanatlarının unutulmaması için on öğrencisi ile kursu sürdürüyor.

Dekoratif ev aksesuarları kursu öğretmeni, Georgete İonel Gözen, gazete kağıtları, kırpık bezler ve çeşitli atıkları değerlendirerek öğrencileri ile birlikte ilginç ürünler yapıyorlar.

Ahşap boyama kursunu Resim öğretmeni Gül Gökovalı akşamları veriyor. Yapılan çalışmalar yıl sonunda sergilenecek.

Gökova Belediye binası altında her gün olarak süren halı-kilim dokuma kursunda dokunan ürünler yılsonunda sergiye gelenlerin beğenisine sunulacak.

Ula İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğü, Gökova Belediyesi ve Gökova Kültür-Sanat ve Spor Derneği(GÖK-DER) in uyumlu çalışmaları halkın kurslara ilgisini arttırıyor.

Bu haber toplam 202 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.