Gökcan, ziyaretlere hızlı başladı

Menteşe ve Ula’da ilçe yönetimleri ve partililerle buluşan AK Parti Muğla Milletvekili A. Adayı Yelda Erol Gökcan,  siyasi birikimini ve parti içinde aldığı birçok görev sürecinde kazandığı tecrübeyi Milletvekili olarak...

Gökcan, ziyaretlere hızlı başladı

Menteşe ve Ula’da ilçe yönetimleri ve partililerle buluşan AK Parti Muğla Milletvekili A. Adayı Yelda Erol Gökcan,  siyasi birikimini ve parti içinde aldığı birçok görev sürecinde kazandığı tecrübeyi Milletvekili olarak Ankara’ya taşımak istediğini açıkladı.

İlk olarak Menteşe İlçesini ziyaret eden Gökcan burada ilçe yöneticileri ve partililerle sohbet etti. Kendisinin yüze 51 kadın seçmenleri temsil ettiğini belirten Gökcan, “2003 yılından bu yana AK Parti’nin değişik kadrolarında görevler yaptım. Gece gündüz demeden partimizin bayrağını gururla salladım. Son olarak Menteşe İlçesi Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığını yürüttüm. Menteşe benim evim sizlerin desteği ve Allah’ın izni ile Menteşe’yi ve Muğla’mızı TBMM’de temsil etmek istiyorum” dedi.

Menteşe ilçesi ziyaretinin ardından Ula ilçesine geçen AK Parti Muğla Milletvekili A. Adayı Yelda Erol Gökcan’a İl Başkanı İhsan Küreci de eşlik etti.

AK Parti Ula İlçe Binasında yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı Küreci, “Asıl çalışmalarımız şimdi başlıyor. 7 haziranda yapılacak genel seçimlerde partimizi Muğla’da birinci parti yapmak için el birliği ile çalışacağız. Milletvekili aday adaylarımızın her biri birbirinden değerli. Bizlere düşen her biriyle kenetleneceğiz ve başarıya ulaşacağız” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili A. Adayı Yelda Erol Gökcan, Ula ilçesinin AK Parti siyasetinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar geçen son 13 yılda Ana kademelerimiz, gençlik ve kadın kollarımızla birlikte çalışma fırsatı yakaladım. Kapatma davası ve gezi olayları sürecinde bir birimize destek olduk. Müthiş bir dayanışma sergiledik. Teşkilatın içinden gelen birisi olarak 2023 hatta 2053 hedefini yakalayacağımıza inancım tamdır” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.