Gökcan aday adaylığını açıkladı

7 Haziran Milletvekili genel seçimleri öncesi AK Parti Milletvekili aday adayı Yelda Erol Gökcan, aday adaylığını AK Parti İl Binasında düzenlediği toplantı ile açıkladı. Gökcan’ın adaylık açıklamasına İl Başkanı İhsan...

Gökcan aday adaylığını açıkladı

7 Haziran Milletvekili genel seçimleri öncesi AK Parti Milletvekili aday adayı Yelda Erol Gökcan, aday adaylığını AK Parti İl Binasında düzenlediği toplantı ile açıkladı. Gökcan’ın adaylık açıklamasına İl Başkanı İhsan Küreci, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Kadın Kolları İl Başkanı Armağan Erol ve partililer katıldı.

Siyasette kadın olmanın zor olduğunun altını çizen Gökcan, “Çok şükür ben kadınına değer veren ‘Onların desteği olmasaydı bugünlere gelemezdim’ diyen ustamız, kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la çıktım bu yola. Yeni Türkiye'nin Yeni Kadınları olarak bu vizyonda önemli ve çok ciddi işler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ben Partinin içinden gelen teşkilatımızın her alanında çalışmış ve emek vermiş biri olarak 620 bin seçmenin yüzde 50’sinin kadın olduğu ülkemin parlamentosunda temsil görevinde bulunmaya adayım” dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Gökcan, “Çıktığım bu kutlu yolda bana destek olan herkese teşekkür ediyorum ve diyorum ki ‘Bizim yolumuz dikenlidir, ayağını seven gelmesin’ Çok çalışacağız, vatanımız için, davamız için, Muğla'mız için çok çalışacağız. 7 Haziran seçimlerinde Muğla'mızın yerel iktidar özlemine son vereceğiz ve Muğla Ak Parti tarihinin en büyük zaferine imza atacağız” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.