Girgin istifa etti

Türk-İş Muğla temsilcisi Süleyman Girgin, 7 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Girgin istifa dilekçesini 25 Şubat tarihinde Türk-İş Genel merkezine gönderdiğini açıkladı.Girgin yaptığı açıklamada,...

Girgin istifa etti

Türk-İş Muğla temsilcisi Süleyman Girgin, 7 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Girgin istifa dilekçesini 25 Şubat tarihinde Türk-İş Genel merkezine gönderdiğini açıkladı.

Girgin yaptığı açıklamada, “Türk-İş Yönetim Kurulumuzun kararı ile 24 Ocak 2006 tarihinde Muğla İl temsilciliğine atandım. Görev sürem içinde Konfederasyonumuzun gerek İzmir Bölge Temsilciliği, gerek Muğla genelindeki Şube Başkanlıkları, Temsilcilikleri ve tüm emek örgütleri ile gerekse yerel yöneticilerimizle beraber Muğla kamuoyu ve basın mensuplarımızdan aldığımız destekle Konfederasyonumuzun aldığı kararları en iyi şekilde uygulamaya çalıştık. Çalışma hayatına yönelik saldırıların arttığı, özelleştirme ve taşeronlaştırma uygulamalarının yaygınlaştığı, Toplu İş cinayetlerinin kader olarak görüldüğü, kazanılmış hakların yok edilmeye çalışıldığı, emek sömürüsünün meşrulaştırıldığı, ayrıca kamu sözleşmeleri sürecine de girildiği bir dönemde birleştirici, bütünleştirici, daha mücadeleci bir sendikal anlayışla daha güçlü, daha kararlı, daha örgütlü hareket edilmesi gerekmektedir. Oysa sessiz, etkisiz, tepkisiz ve kayıtsız kalınarak işçi sınıfı yalnızlaştırılmaktadır. Bütün bu kayıtsızlığa karşı, kayıtsız kalamadığım için Muğla Türk-İş İl Temsilciliği görevimden ayrılıyorum. Ayrılma talebimi 25 Şubat 2013 tarihi itibariyle Türk-İş Genel Merkezine bildirdim. Unutmayalım ki yaptıklarımız kadar yapamadıklarımızdan da sorumluyuz” dedi.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.