GİRESUN HALKLA BULUŞUYOR

Orhaniye ve Karşıyaka mahallelerinin partili üyeleriyle bir araya gelen Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, “14 mahallemizi 200 işçimizle hizmet verirken, 66 mahalleye hizmet verecek kadroları, o mahallenin çocuklarından...

GİRESUN HALKLA BULUŞUYOR

Orhaniye ve Karşıyaka mahallelerinin partili üyeleriyle bir araya gelen Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, “14 mahallemizi 200 işçimizle hizmet verirken, 66 mahalleye hizmet verecek kadroları, o mahallenin çocuklarından oluşturacağız. Partili arkadaşlarımı işe almaktan asla çekinmem” dedi.

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, mahalle toplantılarına Orhaniye ve Karşıyaka mahalleleri ile devam etti. Bu iki mahallenin partili üyeleriyle Muğla Öğretmenevi’nde bir araya gelen Giresun, neden aday olduğunu ve yapmak istediklerini partilileriyle paylaştı. Düzenlenen toplantıda Orhaniye Mahallesi Muhtarı Şükrü Arık ve Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Hasan Keskin de hazır bulundu.

Toplantı öncesi partili üyelere, mahalle ve kentte görmek istedikleri hizmetler ve öneri, şikayet ve diğer görüşlerden oluşan bir de anket dağıtıldı.

Orhaniye ve Karşıyaka mahallesinin partili üyelerine hitaben bir konuşma yapan Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, belediyeye göreve geldikleri takdirde kalabalığı değil, gerçek katılımı sağlayacaklarının altını çizdi. Giresun, “Kentimizde mezhep farklılıkları yaşanmayacak, hoşgörü hakim olacak. Herkes inancını mekan sorunu yaşamadan doyasıya yaşayacak. Sivas katliamını unutmadık” dedi.

Emeğe saygılı olduklarını, çalışan insanların işiyle aşıyla oynamayacaklarını ve hiçbir zaman oy tehdidi yapmayıp, bundan sonrada yapmayacaklarını savunan Hilmi Giresun, “14 mahalleyi 200 işçimizle hizmet verirken, 66 mahalleye hizmet verecek kadroları, o mahallelerin çocuklarından oluşturacağız. Bunu yaparken de, elbette partililerimizi görmezden gelmeyeceğiz. Partili arkadaşlarımı işe almaktan asla çekinmem” şeklinde konuştu.

Yönetim anlayışı gereği sivil toplum örgütleriyle iç içe uyumlu bir çalışma ortamı sağlayacaklarını kaydeden Giresun, “Özellikle mekan sıkıntısı çeken oda ve derneklerimizin bu sorununu çözmek bizim işimiz olacak. Ayrıca, kültür ve siyasi bir ismi olan kentimizin Menteşe diye değiştirilen adını tekrar Muğla yapmak için halkımızın önüne sandık koyacağız. Bunu yapmalıyız çünkü Muğla bir demokrasi, bir cumhuriyet kentidir” dedi.

Muğla’da taş üstüne taş koyan herkese teşekkür eden Hilmi Giresun, “Muğla’da bugüne kadar görev almış tüm belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Biz yapılanları yıkmaya değil, yapılmayanları yapmaya geliyoruz. Emek ağırlıklı mahallelerimizdeki çocuklarımızın eğitiminden sporuna kadar tüm altyapılarını sağlayacağız. Karşıyaka gençliğine sahip çıkacağız. Mahallelerimize yakışır semt sahaları ve gölet projeleriyle kentimizi çağdaş görünüme kavuşturacağız” dedi.

Belediyelerin mahalle oylarına göre değil, yaşayan nüfusa göre temsil edilmesi gerektiğine dikkat çeken Giresun, “Bütçe ayırırken buna çok dikkat edeceğiz” açıklamasında bulunurken, öğrencilerin barınma sorununa da değindi. Giresun, “26 bin nüfusla Muğla’mızda misafir olan üniversiteli kardeşlerimizin barınma sorunlarıyla yakından ilgilenip, projelerimizle destekleyeceğiz” dedi.

Engelli vatandaşlarımız için de önemli çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Hilmi Giresun, “Engelsiz olup gönüllü olarak engellilerle çalışan dernek ve odalarla yapacağımız projelerimizle engelli vatandaşlarımızı topluma kazandıracağız. Engelli yurttaşlarımızın toplumdan kopmamaları için ortak projeler gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.