GETOB’dan kurs

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) üyelerinin ve Sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda Mesleki Kurslar açmaya devam ediyor.Kurslarla  ilgili bilgi veren GETOB Müdürü Ö.Cahit SARIBEY şunları söyledi:“Üyelerimizden...

GETOB’dan kurs

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) üyelerinin ve Sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda Mesleki Kurslar açmaya devam ediyor.Kurslarla  ilgili bilgi veren GETOB Müdürü Ö.Cahit SARIBEY şunları söyledi:

“Üyelerimizden ve sektörümüz çalışanlarından gelen talepleri değerlendiren Yönetim Kurulumuz Katı-Sıvı ve Gaz Yakıtlı Kazan İşletim Kursu açılması yönünde karar aldı.

Konu ile ilgili olarak hemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzalayarak bu alanda kurs açmak için hazırlıklarımızı tamamladık ve Kurs hocamızla planlamamızı yaptık. Kursumuz ilk etapta Katı ve Sıvı yakıtlı kazanların işletilmesiyle ilgilidir. 09 Eylül 2013 Pazartesi günü akşam saat 18.00’da başlayacak olan kursumuz toplamda 64 saat sürecek.Diğer kurslara olduğu gibi bu kursumuza ilgi oldukça yoğun. Şu ana kadar 31 kursiyer başvuruda bulundu. Kasım ayında bu kursu yenilemek istiyoruz.

Kursiyerler bu kursu başarıyla tamamladıkları takdirde Gaz Yakıtlı Kazanların İşletimi için kursa devam edebilecektir. Kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara tüm kamu kurumlarınca kabul gören Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Kurs Bitirme Sertifikalarını alacaklardır.”

Bu haber toplam 191 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.