GETOB kursları sürüyor

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) tarafından 10 Şubat’ta başlayan Havuz Suyu Operatörlüğü kursu devam ediyor.Kurs hakkında bilgi veren GETOB Müdürü Cahit Sarıbey, “GETOB Yönetim Kurulu olarak nitelikli personel...

GETOB kursları sürüyor

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) tarafından 10 Şubat’ta başlayan Havuz Suyu Operatörlüğü kursu devam ediyor.

Kurs hakkında bilgi veren GETOB Müdürü Cahit Sarıbey, “GETOB Yönetim Kurulu olarak nitelikli personel ile çalışmanın önemli olduğu yönünde sık sık vurgulama yapmaktayız. Bu bağlamda GETOB olarak 2014 yılının ikinci mesleki kursunu açmış bulunuyoruz. Özellikle hizmet kalitesini arttırmak, misafir memnuniyet düzeyini yükseltmek, çalışanlarımıza yeni bilgiler kazandırmak, yasa, tüzük ve yönetmeliklere uygun hareket etmek amacıyla açılan kurslarımıza olan talebin memnuniyet verici olduğunu belirtmek istiyoruz. Halk Eğitimi Müdürlüğü ile işbirliğinde açtığımız Havuz Suyu Operatörlüğü kursumuza 90 kişiden fazla başvuru olmuştur. 48 saat süreli kursumuz 10 Şubat 2014 tarihinde başlamış olup, Blue Bay Platinum Otel Toplantı salonunda sürdürülmektedir” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.