GENEL BAŞKAN UYSAL, SAATCI İÇİN GELİYOR

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Zekai Alper, Menteşe İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı ve Fethiye İlçe Başkanı Kemal Karadenizli ve diğer yöneticiler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ettiler.MHP’nin...

GENEL BAŞKAN UYSAL, SAATCI İÇİN GELİYOR

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Zekai Alper, Menteşe İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı ve Fethiye İlçe Başkanı Kemal Karadenizli ve diğer yöneticiler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ettiler.

MHP’nin en başarılı belediye başkanları arasında gösterilen ancak MHP Genel Merkezi’nin anlamsız tutumuyla mağdur edilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, Demokrat Parti İl Başkanı Zekai Alper, İlçe Başkanı Kemal Karadenizli il ve ilçe yöneticileri ziyaret gerçekleştirdi. Saatcı’nın tercihini Demokrat Parti’ye kullanmasından dolayı Türkiye ve Muğla’dan büyük teveccüh aldıklarını söyleyen Alper, “Başkanımız Fethiye’deki gibi Muğla’nın her bölgesinde çok seviliyor” dedi.  Ziyaretin diğer gündeminde ise, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın, Fethiye’ye gelmesi vardı.

Saatcı 7 partiden teklif almıştı.

Tek dil vurgusu yapmak amacıyla astırdığı bayram mesajı billboardları sonrasında MHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Başkan Saatcı, 40 yıldır verdiği davadan, MHP Genel Merkezi’nin anlamsız tutumundan dolayı partisinden istifa etmişti. Bağımsız olarak belediye başkanlığını yürüttüğünü dönem içerisinde AKP ve CHP başta olmak üzere 7 siyasi partinin üst düzey yöneticilerinden teklif alan Başkan Saatcı, parti içi kırgınlıklara ve küskünlüklere yol açmamak için Demokrat Parti saflarına geçmişti.

 “Genel Başkanımız Fethiye’ye gelecek”

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yapacağı ziyaret hakkında bilgiler veren Demokrat Parti İl Başkanı Zekai Alper, “İl ve ilçe yönetimimizle Başkanımıza resmi olarak ilk kez hoş geldin ziyaretine geldik. Önümüzdeki günlerde il ve ilçe teşkilatımızla birlikte Sayın Genel Başkanımızın Muğla’ya bir ziyareti olacaktır. Sayın Genel Başkanımızın gelmesiyle birlikte Başkanımıza en uygun şekilde rozet takılacak. Kendisini hoş geldin demek yanı sıra bağrımıza basacağız. Yerel seçimlerde DP Genel Merkezi ve İl Başkanlığı olarak Fethiye’nin sorunlarıyla ilgili nelerin yapılacağı, bizim üstümüze düşen görevleri Başkanımızla görüşeceğiz. Bugün ki ziyaretimizin nedeni, Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın, Fethiye’ye yapacağı ziyaret olacak. Fethiye Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’nın bundan sonra yapacağı her hizmetin altında bizim imzamız ve kefaletimiz vardır. Biz Sayın Başkanımız tekrar hoş geldin diyoruz. Şeref verdiler, onur verdiler. Bizlerde Fethiye halkımıza saygılarımızı iletiyoruz” dedi.

“Allah karşılıklı olarak birbirimize utandırmasın”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saatcı, “Yeni bir kongreden çıktılar. Kendilerini kutluyorum. Şahsıma verdikleri güzel ifadelerden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel ilişkiyle başladı, inşallah bu şekilde de devam edecek. Bu birliktelikten, inanıyorum ki, Saygıdeğer Fethiyelilerin, Muğlalıların, Türkiye’nin dört bir yanından bize destek veren, bizi seven ve gönül bağlayan herkesin memnun olduğunu biliyor, bundan keyif aldığımı ifade ediyorum. Allah karşılıklı olarak birbirimize utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.