Genç yıldız tatil için Marmaris’te

Fenerbahçe’nin genç yıldız futbolcusu Salih Uçan lige verilen arayı Marmaris'te yaşayan ailesinin yanından geçiriyor. Genç yıldız, Marmaris'in Beldibi Belde Belediye Başkanı İdris İspirli'yi ziyaret etti.Marmarisli olan ve...

Genç yıldız tatil için Marmaris’te

Fenerbahçe’nin genç yıldız futbolcusu Salih Uçan lige verilen arayı Marmaris'te yaşayan ailesinin yanından geçiriyor. Genç yıldız, Marmaris'in Beldibi Belde Belediye Başkanı İdris İspirli'yi ziyaret etti.

Marmarisli olan ve Fenerbahçe'de başarıyla top koşturan Salih Uçan Beldibi Belediyesi'ne yaptığı ziyarette Belediye Başkanı İdris İspirli ile görüştü ve personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli de ziyaretle ilgili olarak, “Salih Marmaris’ten yetişen ve gelecek vaat eden bir futbolcu kardeşimiz. Belediyemizi ziyaret etmesi büyük bir incelik. Kendisiyle kısa da olsa sohbet etme imkanımız oldu. İnanıyoruz ve temenni ediyoruz ki; Salih çok daha iyi yerlere gelerek, Türk futboluna hem hizmet edecek hem de katkı sağlayacaktır” diyerek memnuniyetini belirtti.

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.