Genç aşçılar 7 madalya ile döndü

İstanbul’da düzenlenen 11. Uluslararası Gastronomi Festivaline katılan Fethiye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin Mutfak Bölümü Öğrencileri yarışmadan 7 altın madalyayla döndü.Düzenlenen yarışmada değişik kategorilerde...

Genç aşçılar 7 madalya ile döndü

İstanbul’da düzenlenen 11. Uluslararası Gastronomi Festivaline katılan Fethiye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin Mutfak Bölümü Öğrencileri yarışmadan 7 altın madalyayla döndü.

Düzenlenen yarışmada değişik kategorilerde 7 altın madalya kazanan başarılı öğrenciler bu sevinçlerini Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakam Ekrem Çalık ile paylaştı.

Beraberinde Okul Müdürü Sedat Dostabakan ile birlikte ilk olarak Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin’i ziyaret eden öğrenciler daha sonra Fethiye Kaymakam’ı Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar. Ziyaret ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Fethiye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Sedat Dostabakan “Okulumuzun Mutfak Bölümü Öğrencileri 5-10 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 11.uluslararası Gastronomi festivaline katıldılar. Öğrencilerimiz çeşitli dallarda 7 altın ve 2 Bronz madalya kazandılar. Bugünde bizlere destek çıkan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve kaymakamımıza bir ziyarette bulunuyoruz” dedi.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin ise “Bu başarılı öğrenci kardeşlerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum ve öğrencilerimizi de başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz gerek İstanbul’da gerekse Antalya’da katıldıkları hem okullarını hem de Fethiye İlçemizi güzel bir şekilde temsil ettiler. Öğrencilerimizin bu başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.