Gemiler yanaşmaya başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesine erken gelen yaz sezonunun ardından turistler ilçeye giriş yapmaya başladı.Gözde turizm kentlerinde olan Bodrum’a turistler akın etmeye başladı. 1 haftadır havadan ve denizde Bodrum’a akın eden turistler...

Gemiler yanaşmaya başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesine erken gelen yaz sezonunun ardından turistler ilçeye giriş yapmaya başladı.

Gözde turizm kentlerinde olan Bodrum’a turistler akın etmeye başladı. 1 haftadır havadan ve denizde Bodrum’a akın eden turistler ilçeye hareketlilik getirmeye başladı. Kapalı olan dükkanlar açılırken Yaz sezonu hazırlıkları ise hızla devam ediyor. İlk olarak Deutschland isimli gemi 417 turisti Bodrum’a getirmişti. Ardından Bodrum Milas hava limanında davullu zurnalı karşılama ile 270 turist ilçeye giriş yapmıştı. Bugün ise FTI Berlin isimli Gemi ile 350 turist ilçeye geldi. Kos adasından gelen gemi Bodrum’a demir attı. Bodrum’a gelen turistler turizm cenneti Bodrum’a hareket getirdi. Kuş adasına gidecek olan Geminin balta bayraklı olduğu öğrenildi.

İlçeye hareket getiren turistlerin Nisan ve Mayıs aylarında ise oteller ve Pansiyonların yüzde yüz doluluk oranında olması bekleniyor. Öte yandan ilçede tatil yapan turistlerin ise sıcak havayı fırsat bilip denize girdiği de gözlendi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.