Gelişim Hareketi basınla buluştu

Gelişim Hareketi MUTSO, Lotus Cafe’de düzenlenen kahvaltı ile basın mensupları ile bir araya geldi. Gelişim Hareketi üyeleri burada basın mensupları ile karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.Burada bir konuşma...

Gelişim Hareketi basınla buluştu

Gelişim Hareketi MUTSO, Lotus Cafe’de düzenlenen kahvaltı ile basın mensupları ile bir araya geldi. Gelişim Hareketi üyeleri burada basın mensupları ile karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Burada bir konuşma yapan Gelişim Hareketi’nin başkan adayı Safa Altaş, “Biz , Muğla’da daha fazla iş, daha fazla aş, daha fazla refah olsun diye kentimizin üretken insanları olarak Muğla’yı bir dünya kenti haline getirmek için yola çıktık”dedi.

Gelişim Hareketi’nin toplum odaklı bir hareket olduğunu belirten Altaş, “ Amacımız ilk etapta kent ekonomisinin lokomotif kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın modern yönetişim anlayışına uygun bir felsefe ile geliştirerek daha çok artı değer üreten bir kurum haline dönüştürmek. Bu nedenle daha kurumsal algı yaratan, toplumda sosyal projelerde saygın ve yerel atak güç olarak ticaret ve Sanayi Odasının aktif olması gerektiğine inanıyoruz. Büyük Muğla’yı kurmak istiyoruz. Toplumun tüm sivil ve resmi dinamiklerini kucaklayarak yatırımın önünü açan, pastadan pay almayı değil pastayı büyüten bir anlayışta ticaret ve Sanayi Odası oluşturmak istiyoruz. Bu nedenle kentin ticaret ve sanayisinin yol haritasını yapabilecek güç olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetimine talibiz” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.