Geleceğin Liderleri Projesi tanıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri kapsamında hazırlanan 'Geleceğin Liderleri’ projesi tanıtımı yapıldı. Tanıtım toplantısına Muğla Sıktkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Ak Parti...

Geleceğin Liderleri Projesi tanıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri kapsamında hazırlanan 'Geleceğin Liderleri’ projesi tanıtımı yapıldı. Tanıtım toplantısına Muğla Sıktkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci de katıldı.

Projenin amacının, milli ve ahlaki eğitim alanlarında desteğe ihtiyaç duyan gençlerin, sorumluluk sahibi ve ahlaklı bireyler olmaları olduğu açıklandı. Dernek bünyesinde projeyi uygulayacakları bir eğitim merkezi oluşturacaklarını anlatan Muğla Altınbaşak Derneği Başkanı Ayhan Emen, "Geçen yıl Nisan ayında Gençlik ve Spor Bakanlığına sunduğumuz projemiz, Aralık ayında onaylandı. Projemizi milli, manevi ve ahlaki eğitim alanlarında desteğe ihtiyaç duyan gençlerimizin, bu eksikliklerini gidermek amacıyla hazırladık. Projemizi yürütmek amacıyla dernek olarak bir eğitim merkezi oluşturacağız. 75 genç arkadaşımıza, içeriği Kur’an-ı Kerim, Siyer-i Nebi, İman Esasları, İlm-i Hal, Osmanlı Türkçesi dersleri ve zararlı alışkanlıklardan korunma gibi eğitimler merkezimizde yapılıyor. Ayrıca gençlerimize, masa tenisi, masa futbolu, satranç, halı saha turnuvaları gibi sosyal faaliyetler de sunacağız. Gençlere aktivitelerde görevler vererek sorumluluk sahibi, ahlaklı ve farkında bireyler olmalarını amaçlıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.