Funda Arar iki kalp ile sahneye çıktı

Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesinde konser veren ve altı aylık hamile olan ünlü sanatçı Funda Arar, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu.Pedasa şenlikleri kapsamında Konacık Belediyesi'nin düzenlediği konserde...

Funda Arar iki kalp ile sahneye çıktı

Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesinde konser veren ve altı aylık hamile olan ünlü sanatçı Funda Arar, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu.

Pedasa şenlikleri kapsamında Konacık Belediyesi'nin düzenlediği konserde sahneye çıkan Funda Arar, pembe pullu tunik ceket ve mini şortuyla göz doldurdu. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Arar, performansı ve dans şovları ile hayranlarını büyüledi. Şarkılarını seslendiren Arar, bu yıl içinde birçok usta sanatçıyı kaybettiğimizi belirtti. İlk olarak Neşet Ertaş’ın bir şarkısını seslendiren Arar, daha sonra Müslüm Gürses’i unutmayarak sanatçıdan bir parça seslendirdi.

Ünlü sanatçı Arar, altı aylık hamile olduğunu belirterek “Bugün sahneye iki kalple çıktım. Uğurunuza inanıyorum. O ve ben sizle olmaktan dolayı çok mutluyuz. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konser minik izci çocukların sahneye çıkarak Arar’a çiçek vermesi ve 10. Yıl Marşı’nın söylenmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.