Firari suç üstüne suç işledi

Fethiye’de meydana gelen olayda cezaevi firarisi Onur D. 1 kişiyi öldürdü, 2 kişi yaraladı eşi ve çocuklarını da rehin aldı.Fethiye’de, cezaevinden firar eden ve dokuz ayrı suçtan aranan zanlı, bir kişiyi öldürüp 2 kişiyi...

Firari suç üstüne suç işledi

Fethiye’de meydana gelen olayda cezaevi firarisi Onur D. 1 kişiyi öldürdü, 2 kişi yaraladı eşi ve çocuklarını da rehin aldı.

Fethiye’de, cezaevinden firar eden ve dokuz ayrı suçtan aranan zanlı, bir kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaraladı. Yakalanacağını anlayan zanlı, eşi ve 4 aylık bebeğini rehin aldı.

Olay, Fethiye’nin Karaçulha beldesinde meydana geldi. Harun Yalçınkaya ve M.Y. ile birlikte ortak kahvehane işlettikleri öğrenilen Onur D. (37), tutuklu bulunduğu cezaevinden bir süre önce firar etti. 9 ayrı suçtan araması bulunan cezaevi firarisi Onur D., gece saat 01.00 sıralarında Harun Yalçınkaya’yla birlikte işlettikleri kahvehaneye geldi. Ortağı ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Onur D., bir an kahvehanenin içerisine baktıktan sonra belinden çıkardığı iki tabancayla önce Harun Yalçınkaya’ya ardından çevreye ateş etmeye başladı.

Kurşunların isabet ettiği Harun Yalçınkaya ve kahvede bulunan F.Ç. ve İ.B. yaralandı. Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Harun Yalçınkaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kayıplara karışan Onur D’nin yakalanması için çalışma başlatan Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının Patlangıç Mahallesindeki evinde olduğunu tespit etti. Kapıyı defalarca çalmasına rağmen cevap alamayan polis, çilingir getirterek eve girdiği anda şüpheli eşi ve 4 aylık bebeğini tabanca ile rehin aldı. Polisin 'teslim ol' çağrısına olumsuz cevap veren Onur D’nin eşini ve çocuğunu öldüreceğini söylemesi üzerine ikna çalışmalarına başlandı. Güvenlik güçleri zanlıyı ikna ederken anne ve çocuğunu kurtardı. Onur. D, gözaltına alınarak adliyeye sevkedildi.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.