Finalist Gruptan Gürün’e ziyaret

Muğla Dans ve Sanat Akademisi ekibi, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarı finale çıkan ekibin kaptanı Zafer Coşkun; kendisinin ve ekibinin Muğla sevdalısı...

Finalist Gruptan Gürün’e ziyaret

Muğla Dans ve Sanat Akademisi ekibi, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarı finale çıkan ekibin kaptanı Zafer Coşkun; kendisinin ve ekibinin Muğla sevdalısı olduklarını, ekipte Muğla Üniversitesi’nde okuyan arkadaşlarının olduğunu ve Muğla’dan ayrılmak istemediklerini söyledi.

Başkan Osman Gürün; Muğla’nın eğitim kenti olması yanında sosyal ve kültürel alanda da gençlerin amatör ve profesyonel her sporu yapabilecekleri özellikle futbol dışında diğer spor dallarıyla da ilgilenecekleri ortamı ve hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Gürün sözlerine şöyle devam etti: “Yetenek Sizsiniz Yarışmasında gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum, Muğla Belediyesi olarak, Muğla’nın tanıtımına katkıda bulunacak sanatsal ve kültürel bütün projeleri destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Muğla Dans ve Sanat Akademisi (MUDASA) ekibi Zafer Coşkun, İbrahim Engin, Yasemin Coşkun, Fevzi Deniz Işıldar, Kadir Demircan, Özkan Sevgi, Sevim Uçman, Gözde Kocakaplan, Murat Yaşar Özdemir, Mustafa Tuğra, Tuğçe Toker’den oluşuyor.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.