Final Lisesi kayıtları başladı

Muğla Özel Final Lisesi Müdürü Ali Coşkun, yeni dönem kayıtlarının başladığını belirterek Özel Final Lisesi’nin  misyonu sınav ve hayat başarısıdır dedi.  Yeni kayıt dönemi hakkında bilgiler aktaran ...

Final Lisesi kayıtları başladı

Muğla Özel Final Lisesi Müdürü Ali Coşkun, yeni dönem kayıtlarının başladığını belirterek Özel Final Lisesi’nin  misyonu sınav ve hayat başarısıdır dedi.  Yeni kayıt dönemi hakkında bilgiler aktaran  Özel Final Lisesi Müdürü Ali Coşkun, “Dershaneden Liseye 35 yıllık yolculuk sonucunda Tüm Türkiye de olduğu gibi Muğla Menteşede de Türk Milli Eğitimine güzel bir okul kazandırdık. Bizlere güvenen tüm velilere ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız dedi. Eğitim sistemimizi sevgi ve saygı kültürü üzerine kurduk. Final Lisesi, öğrencilerini sadece sınavlara değil ‘Sınav ve Hayat Başarısı’ odaklı sistemle geleceğe hazırlıyoruz. Öğrencilerin okulumuza büyük bir mutlulukla gelmesi ve okulumuzu sevmeleri bizleri onurlandırıyor. 12-16 kişilik sınıflarımızda öğrencilerimizle tıpkı bire bir eğitim verirmişcesine çalışabiliyoruz’’ dedi.

Coşkun “Derslerin yoğunluğundan kurtulmak amacıyla Okulda kulüp çalışmaları Gezi, sinema, tiyatro etkinlikleriyle sosyal aktiviteleri de bol bol gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Öğrencilerin  bilimsel çalışmalar yanında  sanatsal ve sportif faaliyetlerle de ilgilendiğini dile getiren Coşkun  ‘’Cumartesi günleri uygulama sınavlarımızla öğrencilerimizi sık sık takip altında tutuyor ve her birini üniversiteli yapmak için tüm gereksinimleri karşılıyoruz’’ diye konuştu.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.