Filistinliler Milas’ta yakalandı

Milas ilçesinde jandarmanın yaptığı yol uygulamaları sırasında yasa dışı yollardan Türkiye'ye giriş yapan Filistin uyruklu 6 kaçak göçmen yakalandı.48 TM 5873 plakalı Milas Bodrum taşımacılığı yapan bir araçta yolcu...

Filistinliler Milas’ta yakalandı

Milas ilçesinde jandarmanın yaptığı yol uygulamaları sırasında yasa dışı yollardan Türkiye'ye giriş yapan Filistin uyruklu 6 kaçak göçmen yakalandı.

48 TM 5873 plakalı Milas Bodrum taşımacılığı yapan bir araçta yolcu olarak 6 yabancının istihbaratını alan Güllük Jandarma Komutanlığı ekipleri Maya Kavşağı bölgesinde yaptıkları kontrollerde 6 gencin vize sürelerinin dolduğunu ve çalışmak için Bodrum’a gitmek üzere yola çıktıklarını tespit etti.

Yapılan soruşturmada yaşları 20 ila 28 arasında değişen 6 gencin Filistin İsrail savaşı nedeni ile Gaziantep üzerinden Türkiye’ye girdiklerini buradan önce İstanbul’a ardından ise Bodrum’a iş amacıyla geldikleri öğrenildi.

Yasal olmayan bu süreçle ilgili gün içinde Sağlık kontrolüne çıkarılan gençler daha sonra Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine teslim edildi. Filistin Uyruklu 6 gencin yapılacak işlemlerin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.