Fethiyespor’un galibiyet serisi devam ediyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 16.hafta karşılaşmaları hafta sonu oynandı. Fethiyespor sezonun ikinci İstanbul deplasmanında İ.Güngörenspor ile karşılaştı.Mimar Yahya Baş Stadında oynanan karşılaşmayı Fethiye’den...

Fethiyespor’un galibiyet serisi devam ediyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 16.hafta karşılaşmaları hafta sonu oynandı. Fethiyespor sezonun ikinci İstanbul deplasmanında İ.Güngörenspor ile karşılaştı.

Mimar Yahya Baş Stadında oynanan karşılaşmayı Fethiye’den gelen Fethiyespor taraftarları ile İstanbul’d yaşayan taraftarların oluşturduğu yaklaşık 250 kişi tribünden izledi. Maç öncesinde Fethiyespor taraftarları her iki takımın kaptanına çiçek verdi.

2011-2012 sezonunda bulundukları liglerin CentilmenLig şampiyonu olan iki takımın taraftarları maç öncesinde iki takım oyuncularını tribüne çağırarak fair-play adına örnek davranışta bulundular.

Fethiyespor ile İstanbul Güngörenspor arasında oynanan karşılaşmayı Fethiye’nin eski Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek ile eski emniyet müdürü Olcay Özbarlas tribünden izlediler.

Maça iyi başlayan Fethiyespor etkili paslarla oyunun kontrolünü eline geçirdi. İyi paslaşmanın neticesi maçın 8.dakikasında geldi. Sağ kanatta ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Volkan Kabadayı topu bekletmeden altıpas içinde bulunan Hasan Ahmet Sari ile buluşturdu. Hasan Ahmet müsait pozisyonda topu kalecinin yanından ağlarla buluşturdu.

Golden sonra etkili oyunun sürdüren ve topa daha fazla hakim olan Fethiyespor gol yollarında ise istediği pozisyonları üretemedi.

Maçtaki en tehlikeli atağını 19.dakikada geliştiren ev sahibi İstanbul Güngörenspor’un atağında kaleci Ozan Öztürk gole izin vermedi. Güngörenspor’da Soner Sitar ceza sahası içinde topla buluştu. Kaleci Ozan Öztürk karşı karşıya pozisyonda gole izin vermedi.

Maçın ikinci yarısında İstanbul Güngörenspor gol için daha atak bir oyun ortaya koysa da Fethiyesporlu oyuncular ataklara karşı savunmayı iyi yaptılar ve rakibe net gol pozisyonu vermediler.

86.dakikada gelişen Fethiyespor atağında Emre Yıldırım skoru belirleyen golü attı ve Fethiyespor deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kazandı.

Fethiyespor bu galibiyetle puanını 24’e yükseltti. Fethiyespor ilk yarının son maçında 23 Aralık Pazar günü Fethiye Şehir Stadında Bozüyükspor ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.