Fethiyespor Kupa ile Saatcı’ya gitti

PTT 1. Lig'e yükselen Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya kupayla beraber geldi.Fethiyespor’un geleceği hakkında çeşitli görüş alışverişinde bulunan...

Fethiyespor Kupa ile Saatcı’ya gitti

PTT 1. Lig'e yükselen Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya kupayla beraber geldi.Fethiyespor’un geleceği hakkında çeşitli görüş alışverişinde bulunan Saatcı ve Öztürk, değerlendirmelerde bulundu.

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk, “Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Tabi ki kupamızı da getirdik. Çok fazla bir şey söylemeye de gerek yok aslında… Bu işin derin emekçileri vardır. Hak eden değerleri bizler korumakla mükellefiz. Bizim yürüdüğümüz yolda en önce hak eden insanlardan ve güzel diyaloglar kuran tüm Fethiye adına değerli başkanımız Behçet Saatcı’ya inşallah daha nice kupalar getiririz. Bizim temennimiz dileklerimiz budur” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Başkanımız bize hayal edemeyeceğimiz güzellikleri yaşattı. Malzemecisi, masörüyle, futbolcusu ve ekibiyle bizler bunları gördük ve yaşadık. Daha bizler neyi yakaladığımızı ve ney elde ettiğimizi bilmiyoruz. Bir üst lige çıkmanın önemini, bize getirilerini daha iyi anlayacağız. Bizim özel hayatlarımızda böyledir. Bizler devamlı yürüyeceğiz. Devamlı hedef büyüteceğiz. İsmail’in zaten yapısında yarışmacı bir yapı var. Ben İsmail kardeşimin yenilgiyi hazmedememe tavrını çok beğeniyorum. Biraz agresif oluyor ancak bu da ona yakışıyor. Bizler inşallah Akhisar’ın yaptığını yapacağız. Başarı elde ettik, bütün şehir bizi kucaklayacak, ekonomik anlamda takıma destek verecek. Yok, böyle bir şey. İnşallah ben yanılırım. Burada kanaat önderlerine, siyasi parti temsilcilerine, Fethiye’den ekmek yiyen herkese burada iş düşüyor. Biz bu çorbaya katkı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.