Fethiyespor kendi evinde yenildi

Fethiyespor 10 maçlık yenilmezlik serisini Pazar günü oynanan maçta Faturavizyon Kahramanmaraş Spor karşısında aldığı mağlubiyetle sonlandırdı. Fethiyespor taraftarının 90 dakikalık desteğine rağmen sahadan 3-0 mağlup olarak...

Fethiyespor kendi evinde yenildi

Fethiyespor 10 maçlık yenilmezlik serisini Pazar günü oynanan maçta Faturavizyon Kahramanmaraş Spor karşısında aldığı mağlubiyetle sonlandırdı. Fethiyespor taraftarının 90 dakikalık desteğine rağmen sahadan 3-0 mağlup olarak ayrılan Fethiyespor zirve yarışında önemli bir yara aldı. Fethiyespor’da 42.dakikada Halil Karataş ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 22’nci hafta karşılaşmaları bugün oynandı. Lider Polatlı Bugsaşspor’un BAY takım olarak maç yapmadan geçirdiği haftada Fethiyespor Fethiye Şehir Stadında Faturavizyon Kahramanmaraş Spor’u konuk etti.

Fethiyespor’da Halil Karataş 4 maçlık aranın ardından ilk kez ilk onbirde forma giydi. Halil Karataş’ın yanı sıra devre arasında takıma dahil olan Türker Demirhan da Fethiyespor forması ile ilk kez bir maça ilk onbirde başladı.

Fethiyespor 4-4-2 oyun sistemi ile maça başlarken Uğur Aktaş sağ kanatta görev aldı. Volkan Kabadayı ile Türker Demirhan da Fethiyespor’un hücum hattındaki isimleri oldu.

Fethiyespor 23.hafta karşılaşmasında Pazar günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.