Fethiye’de meydan stada döndü

Fethiyspor cezası nedeniyle Bucaspor’u kadın ve çocuk seyircilerinin önünde ağırlarken  konuk ekibi 4-0 gibi net bir skorla geçti. Kadın ve çocuklar takımlarını tribünde desteklerken erkekler ise Belediye tarafından gerçekleştirilen...

Fethiye’de meydan stada döndü

Fethiyspor cezası nedeniyle Bucaspor’u kadın ve çocuk seyircilerinin önünde ağırlarken  konuk ekibi 4-0 gibi net bir skorla geçti. Kadın ve çocuklar takımlarını tribünde desteklerken erkekler ise Belediye tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Salı Pazarı Meydanı’nda destekledi.

Fethiyespor Bucaspor karşılaşması öncesinde Fethiye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Salı Pazarı Meydanında organize edilen Fethiyespor maçı yayını 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. TRT spor web tv’nin internet üzerinden yayınladığı maçı Fethiyeliler, 90 dakika boyunca Salı Pazarı Meydanında izledi.

Fethiyespor’un 4-0’lık muhteşem galibiyeti sadece saha içinde değil, Fethiye Şehir Stadyumunun hemen yanında da an ve an kutlandı. Fethiye Belediyesinin organizasyonunda gerçekleşen Fethiyespor maçının canlı yayını dev ekranda Fethiyeliler ile buluşturuldu. Her gol sonrası saha dışından sevinen erkek futbol severler maçı dikkatle izlediler. Yaklaşık 4 bin Fethiyeli Salı Pazarı Meydanında kurulan Dev ekranda Fethiyespor maçını 90 dakika boyunca takip ettiler.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.