FETHİYE’DE 300 BİN TL’LİK CİNSEL GÜÇ ARTTIRICI İLAÇ ELE GEÇİRİLDİ

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeşilüzümlü Mahallesinde piyasa değeri 300 bin TL olan Max-48 gıda takviyesi adında cinsel gücü artırıcı ilaçların üretimini ve sosyal medya aracılığı ile satışını yapan Y. A isimli...

FETHİYE’DE 300 BİN TL’LİK CİNSEL GÜÇ ARTTIRICI İLAÇ ELE GEÇİRİLDİ

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeşilüzümlü Mahallesinde piyasa değeri 300 bin TL olan Max-48 gıda takviyesi adında cinsel gücü artırıcı ilaçların üretimini ve sosyal medya aracılığı ile satışını yapan Y. A isimli şahıs jandarma ekiplerince gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbes bırakıldı.

Sinem Karakaya

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Yeşilüzümlü Mahallesinde ikamet eden Y.A. isimli şahsın ikametinde Max-48 gıda takviyesi adında cinsel gücü artırıcı ilaçların üretimi, paketlemesi ve sosyal medya aracılığı ile satışını yaptığı bilgisi alındı.

18 Ekim Pazartesi günü Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından adli mercilerden alınan talimat ile şahsın ikametinde yapılan aramada; piyasa değeri 300 bin TL olan satışa hazır paketlenmiş halde 5 bin 614 adet kapsül, poşetler içerisinde paketlenmemiş 15000 adet kapsül, 1 adet paketleme makinası ve ambalajlamada kullanılan sahte bandrol ile etiket ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli Y.A. isimli şahıs gözaltına alınarak tamamlanan adli işlemlerin ardından çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığınca adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.