“Festivale para var, hizmete yok”

AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu’nda konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, ilginç bir benzetmede bulunarak, “ Büyükşehirde hizmetten kaçanlar topu taça attı. Festivale para bulunurken, nedense hizmete para bulunamıyor.” Dedi.AK...

“Festivale para var, hizmete yok”

AK Parti Muğla İl Danışma Kurulu’nda konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, ilginç bir benzetmede bulunarak, “ Büyükşehirde hizmetten kaçanlar topu taça attı. Festivale para bulunurken, nedense hizmete para bulunamıyor.” Dedi.

AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısı Üniversite AKB B salonunda gerçekleşti. Toplantıya Milletvekili Ali Boğa, eski Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, İl Başkanı Nihat Öztürk, İlçe başkanları, Belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, Ak Parti’de yeni bir dönem başladığını belirterek, “Partimizin yeni Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde Yeni Türkiye sloganı ile inşallah 2023 ve 2017 hedefimize ulaşacağız. Bu hedefe ilerlerken, önümüze çıkacak her türlü engellemeleri inşallah birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Olağanüstü kongre sürecinde AK Parti’yi karıştırmak isteyenler maalesef bu süreçte başarılı olamadılar, bizim birlik ve beraberliğimizi bozamadılar. Bizlerin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanların hayallerini inşallah bundan sonra da kırmaya ve yıkmaya devam edeceğiz. Yeni kadrolar ile önümüzdeki 2015 seçimlerine daha güçlü, daha kararlı bir şekilde hazırlanacağız. 15 Eylül itibari ile kongre sürecimiz başladı. 31 Ekim tarihine kadar eğitimlerimiz var. 1 Kasım 31 Aralık tarihleri arasında da il ve ilçe seçimlerimiz var” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını da eleştiren AK Parti İl Başkanı Öztürk, “Menteşe İlçe başkanımız ile Menteşe’nin Gazeller ve Göktepe mahallelerine gittik. Gittiğimiz mahallelerin yollarının bu yöreye yakışmadığını gördük. Özellikle bağlantı yolları delik deşik. Muğlalılar ne bu yolları hak ediyor, ne de bu şekilde yönetilmeyi hak ediyor. Büyükşehir yasası ile ilgili bir takım senaryolar üretenler var. Neymiş Seydikemer il olacakmış, Büyükşehir yasasından vazgeçilecekmiş. Yerel seçimler öncesi Büyükşehir’i en iyi ben yönetirim diyenler, bugün mazeret üstüne mazeret üretiyorlar. Büyükşehir konusunda hizmetten kaçanlar topu taca atıyorlar. Bu beceriksizlik yasaların beceriksizliği değil, yasa bilmeme ve belediye başkanlarının beceriksizliğidir. Festivallere gelince Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin parası var ama hizmete gelince yok” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğ ise, özellikle Bafa Gölü’ndeki kirlilik ile ilgili AK Parti’nin iki Muğla Milletvekili olarak meclis önergesinden önce AK Parti Grubuna verdiklerini ve sürecin devam ettiğini açıkladı.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.