Felçli İngiliz kadını dolandırmışlar

Bodrum ilçesi Konacık beldesinde yaşayan İngiliz felçli kadın ve eşinin oturdukları sitedeki evi yapan firma tarafından dolandırıldığı iddia edildi.İddiaya göre, Konacık beldesi Pedasa 1 Sitesi’nden 6 yıl önce ev alan Davin...

Felçli İngiliz kadını dolandırmışlar

Bodrum ilçesi Konacık beldesinde yaşayan İngiliz felçli kadın ve eşinin oturdukları sitedeki evi yapan firma tarafından dolandırıldığı iddia edildi.

İddiaya göre, Konacık beldesi Pedasa 1 Sitesi’nden 6 yıl önce ev alan Davin Cooper ve eşi Melodi Cooper, siteyi yapan firma tarafından dolandırıldı. Oturma izni bekleyen aile, iznin çıkması için 2 yıl bekledi. Oturma izni çıkmasına rağmen evin tapusunu alamayan İngiliz aile, bir anda elektriklerin kesilmesi ile evin başkalarına satıldığını öğrendi. Kendilerine ait evin tapuda başkasının üstüne olduğunu öğrenen aile, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Yapılan araştırmanın ardından aile, evin tapusunun E.A isimli bir kişinin üstüne olduğunu ve bu kişinin daha sonra evi N.B. isimli bir bayana satarak Almanya’ya kaçtığını öğrendi.

Bodrum’dan ev aldıktan sonra İngiltere’den Bodrum’a taşınan İngiliz çiftin 2 yıl sonra kanserden 17 yaşındaki çocuklarını kaybettiği öğrenildi. Oğlunun acısına dayanamayan Melodi Cooper’ın ise felç geçirerek yatalak olduğu öğrenildi. 4 yıldır eşine bakan Davin Cooper, yaşadığı olayların şokunu atlatamadığını belirterek, elektriklerinin de kesildiğini ifade etti. 6 yıldır oturdukları evi başkasının satın aldığını öğrendiklerini söyleyen Davin Cooper, “6 yıldır Bodrum’da yaşıyorum, ilk geldiğim yıl bu siteden ev satın aldım. Askeriyeden izin gerekiyormuş ve bizde iznimizi aldık, tapu vereceklerdi bize ama yılardır oyalıyorlardı. En son elektriğimiz kesildi, sonra bir baktık ki ev başkasının üzerine, başkalarına satmışlar. Bende savcılığa suç duyurusunda bulunum. Evde baktığım bir eşim var, elektrik yok. Üst komşumuzun elektriğini kullanıyoruz” dedi.

Aynı site içerisinde başka ailelerin de evlerinin tapularının başkalarına satıldığı ileri sürüldü.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.