Farkındalık için Yatağan’dan geçtiler

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinlileri kapsamında Muğla’dan Bisikletleriyle yola çıkan 4 kadın yarın İzmir’e ulaşacak. Amaçları ise kadına yapılan her türlü şiddete karşı farkındalık yaratmak ve bisiklet sporunu...

Farkındalık için Yatağan’dan geçtiler

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinlileri kapsamında Muğla’dan Bisikletleriyle yola çıkan 4 kadın yarın İzmir’e ulaşacak. Amaçları ise kadına yapılan her türlü şiddete karşı farkındalık yaratmak ve bisiklet sporunu sevdirmek.

Muğla’dan yola çıkan Yasemin Duygulu, İrem Tıkıroğlu, Zehra Erbil ve Sevgi Kirak’ı Yatağan ‘da karşılayan Başkan Işık, kendilerine Atatürk rozeti taktı, Yatağanspor atkısı ve Atatürk posteri hediye etti. Bisikletli kadınlar burada, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolaysıyla, Yatağan Belediyesi tarafından Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörlüğü salonunda yapılan etkinliğe de katıldılar.

Hareketlerinin herhangi bir dernek ve partiyle alakası olmadığını belirten ekibin sözcüsü Yasemin Duygulu bu etkiliği gerçekleştirmedeki amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.