EZAN filmi 1 Mayıs’ta vizyonda

Fethiye’nin Kayaköy mahallesinde çekimi yapılan ve merakla beklenen EZAN filmi 1 Mayıs’ta tüm Türkiye’de vizyona giriyor. Yönetmenliğini Fuat Yılmaz’ın yaptığı filmin ilk fragmanı yayınlandı. Ezan filmini Yazan ve Yöneten...

EZAN filmi 1 Mayıs’ta vizyonda

Fethiye’nin Kayaköy mahallesinde çekimi yapılan ve merakla beklenen EZAN filmi 1 Mayıs’ta tüm Türkiye’de vizyona giriyor. Yönetmenliğini Fuat Yılmaz’ın yaptığı filmin ilk fragmanı yayınlandı. Ezan filmini Yazan ve Yöneten Fuat Yılmaz, korku filmi severlerin beğeniyle izleyeceği bir film olduğunu kaydederken, özellikle Fethiye’de çekilmesi ve Fethiyeli oyuncuların yer alması açısından Fethiye halkından da büyük bir ilgi beklediklerini ifade etti.

Başrollerini Osman B. Keser, Yeliz Yeşil, Şahin Özden, Muammer Şahin, Yasin Koç ve Mustafa Selçukoğlu’nun paylaştığı “Ezan” filminin gösterime gireceği gün belli oldu. 1 Mayıs’ta vizyona girecek olan Ezan filminin bugün ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanıyla birlikte dikkatleri üzerine çeken Ezan filmi, şimdiden konuşulmaya başlandı.

Filmin konusu şu şekilde aktarıldı; “Asi ve asabi bir genç olan Ali, hiçbir işte tutunamamaktadır. İşinden kovulduğu bir akşam aşırı alkol aldığı bardan çıkışta bir kız çocuğuna çarpar ve kaçar. Olay yerinde düşürdüğü yüzük kullanılarak yapılan büyü sonrasında annesini kaybeden Ali köyüne dönmeye karar verir. Amcasının oğlu Mehmet’le define aramaya çıktıklarında cinler tarafından kaçırılırlar. Bunun üzerine eşi Merve ve yakın arkadaşı Cengiz, Ali’yi aramak için köye gelir”

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.